Pentru zâmbetele lor, pentru un strop de căldură şi speranța că cineva le este alături, pentru că deși nu putem schimba radical lumea, putem schimba viețile lor prin gesturi mici, pentru că asta este adevărata natură umană, noi, membrii organizației CEL și TNL Focşani și TNL Vrancea, încercăm să fim alături de toți cei cărora le putem fi de ajutor în orice circumstanță.

 În apropierea sărbătorilor pascale din anul precedent, am ales să folosim bonurile obținute de colegii noștri care au donat sânge, pentru a  cumpăra alimentele necesare unei familii din Tâmboiești și unei doamne în vârstă din Focșani. Deși neînsemnat pentru unii, acest gest a adus multă bucurie în sufletele persoanelor greu încercate de viață.

Pe 14 februarie, haideți să iubim și bibliotecile! Așa a sunat îndemnul nostru către tinerii din Focșani. Chiar dacă 14 Februarie este o zi în care iubirea plutește în aer și toată lumea este orbită de acest lucru, puțini știu că în această zi se celebrează și Ziua Internațională a iubitorilor de.. bibliotecă!

Cu această ocazie, noi, Clubul Elevilor Liberali din Focșani, am decis să amintim de această importantă zi, împărțind semne de carte pentru a-i încuraja pe tineri și nu numai, să citească și să pășească într-o bibliotecă ori de câte ori au ocazia. 

Pentru că vedem comunitatea locală ca parte a echipei noastre, Tineretul Național Liberal Focșani a dorit să le mulțumească focșănenilor pentru prezența la vot într-un număr mare și pentru sprijinul pe care ni l-au acordat.

Diploma CETĂȚEANULUI IMPLICAT a fost oferită cetățenilor pe care i-am întâlnit în ziua votului, în Municipiul Focșani de către colegii de la tineret, pentru a încuraja și susține prezenta la vot, un drept și o obligație pentru toți cetățenii.

Ne-am mobilizat atât în campanii de donat sânge, cât și de sprijin financiar al familiilor aflate în nevoie, pentru că problemele comunității sunt problemele noastre. Acțiunile demarcate de noi au întotdeuna teme de interes social, inițiind acțiuni anti-fumat, activități culturale și multe întâlniri cu cetățenii, cea mai importantă parte a echipei noastre.

Am învățat să respectăm istoria, printr-un eveniment solemn desfășurat la Sinagoga orașului Focșani, pentru comemorarea victimelor Holocaustului și să știm ce își doresc cetățenii județului nostru!

Prin fiecare eveniment marca CEL și TNL Vrancea, ne propunem să contribuim la o comunitate mai performantă și mai eficientă și să demonstrăm că suntem, cu adevărat, #generațiaAltfel!