Siegfried Mureșan alături de tinerii liberali

În luna decembrie, echipa Tinerilor Național Liberali, din județul Hunedoara, a organizat a doua ediție a Școlii Politice „Avram Iancu”. 

Evenimentul a întrunit peste 150 de tineri participanți, care s-au bucurat de prezența și experiența în Parlamentul European a domnului Siegfried Muresan, cel mai tânăr europarlamentar PNL, invitat special al Școlii Politice. Participanții au asistat la un curs extraordinar de comunicare, cunoaștere personală și dezvoltare armonioasa, al domnului Falca Gheorghe, fost primar al municipiului Arad și actual Europarlamentar PNL. 

Au mai fost prezenți domnul primar al municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, în calitate de gazdă foarte bună, precum și domnul deputat Lucian Heiuş, președinte PNL Hunedoara. Adrian Nicolae David, Mara Mareş și Bogdan Pivariu, de asemenea invitați ai evenimentului, au răspuns punctual tuturor întrebărilor tinerilor și au împărtășit din experiența lor politică și administrativă, transformând experiența într-o reală oportunitate pentru participanți de a comunica și a învăța de la cei mai buni! 

Organizația județeană TNL Hunedoara a desfășurat, de asemenea, o serie de acțiuni pentru a-l sprijini pe colegul Andrei Pernes, candidat PNL la Primăria Uricani. Au participat la aceste acțiuni doamna senator Eleonora Carmen Hărău și domnul președinte Lucian Heiuş.