Tinerii liberali alături de Președintele Klaus Iohannis și de Prim-ministrul Ludovic Orban

Recunoașterea și premierea colegilor care au participat activ la dezvoltarea organizației noastre a devenit deja o tradiție în Tineretul Național Liberal. Nici anul trecut nu a fost o excepție, când a avut loc Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus” pe data de 23 martie, în Sinaia. La această gală au fost premiați cei mai activi susținători ai Tineretului Național Liberal, fie că fac sau nu parte din această organizație. Astfel că pe scenă s-au urcat, pe lângă membri din TNL, și seniori care ne-au sprijinit de fiecare dată când am avut nevoie.

Invitatul serii a fost președintele României, Klaus Werner Iohannis căruia am ținut să ii oferim premiul “Garantul Democrației” pentru toată munca pe care a dus-o și încă o duce pentru protejarea justiției și promovarea statului de drept. Președintelui partidului, domnului Ludovic Orban, i-am înmânat premiul “Liderul Dreptei” pentru modul în care a ales să aducă o schimbare în politica românească, prin promovarea valorilor cu lua naștere proiecte de impact. De asemenea, din echipe cu adevărat puternice se vor remarca oameni care aduc plus valoare acestora și societății. Premiul “Cel mai activ tânăr din administrația locală” i-a revenit lui Ciprian Epure, Secretar General al TNL, premiul “Cel mai activ tânăr liberal” i-a fost înmânat lui Cosmin Sava, Președinte TNL Constanța și “Cel mai activ tânăr liberal din mediul online” a fost Alexandru Balov, președinte TNL Ialomița. Evenimentul a culminat cu premierea tuturor filialelor care s-au implicat in proiectul național de centenar al tineretului, “Caravana Tricolorul”, prin care am adus un omagiu Marii Uniri. Tricolorul de 300 de metri pătrați purtat prin toate județele țării este un simbol al unității naționale, și toate echipele care au contribuit la acest proiect de anvergură nu numai că au luat parte la o celebrare a istoriei, ci au și demonstrat că TNL este cea mai puternică organizație de tineret din România. adevărat liberale și susținerea tineretului capabil să dezvolte România. Premiul “Tânăr Senior” i-a fost oferit domnului deputat Dan Vîlceanu, care a fost alături de noi la toate activitățile întreprinse de Tineretul Național Liberal. Premiul “Născut Liber” a fost primit de Costel Alexe, fost președinte al TNL, care deși a făcut pasul spre seniori, a continuat să ne fie aproape. Siegried Mureșan fost mereu un bun prieten al TNL și a acceptat mereu invitațiile noastre la evenimente in care ne-a împărtășit din experiența lui. Datorită acestei deschideri i-a fost înmânat premiul “TNL Best Friend”.

Gala de Excelență, ediția din 2019

Fundația Konrad Adenauer a primit premiul “TNL Biggest Supporter” pentru susținerea imensă pe care aceasta a oferit-o la toate evenimentele TNL in care noi am dorit să ne dezvoltăm prin workshop-uri și cursuri. Premiile înmânate demonstrează că Tineretul Național Liberal susține performanța, iar colegii noștri activi și implicați vor găsi sprijin in orice vor să întreprindă. Toate organizațiile locale care au pus umărul la treabă pentru a arăta că TNL caută performanță la cel mai înalt nivel au fost recompensate cu recunoștință din partea colegilor lor. Astfel, “Cea mai activă filiala a fost “TNL Galați” pentru peste 70 de acțiuni la nivel local și județean, cu participarea a peste 1000 de tineri, “Cea mai activă filială in mediul rural și urban” a fost TNL Suceava care a înțeles că locuitorii din mediul rural nu sunt cu nimic mai prejos decât cei din mediul urban. “Cel mai important eveniment local”, Luna Tineretului, a fost proiectul TNL Botoșani, iar “Cel mai important eveniment național” a fost câștigat de TNL Alba cu “Gala tineri pentru viitorul României”, eveniment la care au fost premiați tineri cu rezultate remarcabile din județul Alba, recunoscuți național și internațional. “Cea mai activă filiala TNL in mediul Online” a fost TNL Mureș, iar “Premiul de excelență pentru promovarea tinerilor” a fost înmânat filialei TNL Iași. Toate aceste filiale au demonstrat că numai cu ajutorul unei echipe pot”.