Pe 14 noiembrie 2019 a avut loc Gala de excelență a tinerilor liberali din Suceava, în cadrul căreia  au fost premiați mai mulți tineri suceveni merituoși, care și-au adus aportul în consolidarea unei politici drepte și făcută cu simț de răspundere.

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat impresionat de forţa pe care o au tinerii liberali din judeţ: „ Aici e o întâlnire a viitorului Sucevei şi a României. Vă mulţumesc pentru această extraordinară mobilizare la PNL Suceava. Nu am cuvinte. Mă uitam în sală şi nu îmi venea să cred câtă lume a venit din partea tineretului liberal, tineri dornici să ne audă şi noi dornici să vă auzim, să vă vedem”, a spus Gheorghe Flutur.Acesta și-a exprimat dorința sinceră de a promova și de a sprijini tinerii în împlinirea misiunii lor profesionale. „Mă gândesc foarte serios cum să promovăm tineretul”, a spus președintele PNL Suceava. Totodată, Gheorghe Flutur a împărtășit tinerilor din experiența sa politică, încurajându-I să-și urmeze cu pasiune și curaj pasiunea pentru politică și dorința de schimbare.  

Gheorghe Flutur ținând un discurs la Gala de excelență a liberalilor suceveni

 

Președintlete filialei județene a Tineretului Național Liberal, Alexandru Salup, a fost premiat în cadrul Galei de Excelență a Tinerilor Liberali, de către Gheorghe Flutur, pentru implicare și devotament față de Partidul Național Liberal. „Voi sunteți generația care poate readuce speranța în politica românească. Eu sunt încrezător în destinul României pentru că văd aici viitori consilieri locali, consilieri județeni, primari și poate chiar mai mult”, a spus Alexandru Salup.  Acesta a adăugat că România și tinerii au șansa la un viitor prosper, șansa la o viață în care vocea lor contează și este ascultată. „Sper și cred într-o Românie normală, din care tinerii să nu mai plece, ci să reclădească și să pună România la locul ei”, a declarat liderul tinerilor liberali, care le-a mulțumit tuturor colegilor pentru implicare. „Vă mulțumesc tuturor pentru implicarea voastră din toate bătăliile de până acum și nu uitați un lucru: prin noi înșine, pentru o Românie Normală”. 

 

Este de remarcat prezența în cadrul Galei a secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, el însuși un tânăr de succes în politică. Acesta a reprezentat un exemplu de urmat pentru tinerii liberali suceveni. „Am luptat și am crezut în proiectele mele. Asta trebuie să faceți și voi. Să stați lângă oameni de calitate. Stați lângă Gheorghe Flutur, mergeți pe lângă parlamentarii pe care îi aveți aici. Vă rog un singur lucru între aceste tururi. Să mergeți să le spuneți tinerilor să iasă la vot. Votul dumneavoatră schimbă istoria”, a declarat Sighiartău.

După premierea acestora, au fost invitați pe scenă tinerii ce au participat activ la toate activitățile organizate de TNL, pentru a primi adeziunea de membru.

Printre participanții la eveniment s-au numărat senatorul liberal Daniel Cadariu și deputații Dumitru Mihalescul și Angelica Fădor, care ne-au onorat cu prezența dumnealor și ne-au transmis sfaturi pe care tinerii suceveni le vor urma cu multă încredere pe parcursul ascensiunii lor profesionale în domeniul politic.