În anul 2019, agenda de activități a organizației Tinerilor Național Liberali din Botoșani a fost complet dusă la împlinire, reușind să aducem un plus de energie comunității locale!

Pe 6 aprilie 2019, am plantat cu gândul la viitor. Natura are nevoie constantă de noi, iar implicarea noastră înseamnă recunoștință pentru tot ce ne oferă natura. Protejarea ei este un semnal de alarmă tras la nivel local și chiar național și ține de conștiința fiecăruia dintre noi să înțelegem că și natura are nevoie de noi, la fel cum noi depindem de ea.

Ne aflăm într-o perioadă în care, în toată țara, oamenii s-au mobilizat și participă la acțiuni de plantare de puieți, așa că și tinerii liberali au dat o mână de ajutor spațiului verde, mărindu-l și au plantat câteva zeci de puieți de nuc, activitate la care li s-a alăturat și președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică.

Pe 20 aprilie 2019, dacă tot suntem liberali, am dat Liber la mișcare!

Pentru că suntem tineri, pentru că ne place să ne implicăm în activități care antrenează atât intelectul, cât și fizicul, am invitat cetățenii în fața Primăriei să dăm startul unei runde de mișcare prin oraș. Astfel, ne dorim să promovăm sportul și stilul de viață sănătos și să dăm un exemplu tinerilor care devin, uneori, prea absorbiți de tehnologie!

Pe 9 mai 2019 , prin organizarea Flashmob-ului „Spune și tu DA Europei!”, am lansat o provocare botoșănenilor de a cunoaște mai multe despre familia europeană și despre frumusețea unității în diversitate!

Fiecare acțiune pe care o demarăm reprezintă un pas înainte, pentru noi, de a ne apropia de cetățeni, de a-i cunoaște și de a îi invita să ni se alăture în proiecte care urmăresc dezvoltarea și modernizarea orașului nostru, consolidarea societății și îmbunătățirea calității vieții în comunitate!