Dragă cititorule,

Mă adresez ție, cel care a deschis primul număr al revistei VIITORUL, revista oficială a Tineretului Național Liberal, ca unui prieten care înțelege că ceea ce va regăsi mai jos reprezintă ambiția caracteristică tinerilor liberali. Ne-am dorit să punem, într-un loc sigur și sacru mare parte din munca noastră pe care, cu mândrie și perseverență, o facem zilnic, alături de colegii care peste ani ne-au devenit și cei mai buni prieteni. Această revistă devine astfel cel mai bun prieten al tuturor liberalilor, fie ei membri de partid sau simpatizanți, care vor să urmărească activitatea tinerilor ghidați de acvilă, libertate și de toate valorile care fac ca democrația să fie atât de îndrăgită în toată lumea.

Revista VIITORUL va reuni de asemenea toți tinerii liberali care simt nevoia să își transmită gândurile, opiniile sau analizele științifice, societății. Veți regăsi pe parcurs subiecte interesante dezvoltate de colegii noștri liberali, care surprind foarte bine atât prezentul, cât și trecutul. Nu în ultimul rând, viața ne-a învățat că este bine ca lucrurile să fie făcute pas cu pas, învățând continuu de la cei mai mari, fapt pentru care vom include între coperțile VIITORULUI și multe interviuri cu oameni de la care avem de învățat câte ceva.

VIITORUL, ziarul liberal, a luat naștere în 1907.

Astăzi, preluând același nume, încercăm să ducem mai departe tradiția liberală care dăinuie în România de peste 100 de ani. Vă invit călduros pe toți să vă alăturați echipei editoriale și să susțineți cât mai mult un nou proiect pe care vrem să îl transformăm în tradiție.

Cu multă considerație,

Marian Oancea – Redactor Șef