„Sunteți fantastici” – expresia deja consacrată a președintelui Klaus Iohannis, a inspirat tinerii liberali de la Arad, care au demarat o campanie care să dea tonul schimbării și să invite cetățenii la implicare și acțiuni în folosul orașului în care locuiesc. Sub emblema „fantasticii”, TNL Arad organizează proiecte și acțiuni cu specific social, administrativ și sportiv, chemând alături de ei pe oricine este dornic să aducă un plus de valoare proiectelor.

Startul s-a dat cu o campanie pentru creșterea siguranței în trafic a pietonilor.

Pentru că atenția salvează vieți, trecerile de pietoni aflate în intersecțiile aglomerate și în jurul școlilor din municipiul Arad au fost marcate cu mesaje de atenționare.  «Ia-ți copilul de mână!», «Scoate căștile!» și «Atenție la semafor!» sunt câteva dintre mesajele inscripționate pe asfalt, pentru a atrage atenția elevilor de toate vârstele, precum și părinților, cu privire la pericolele din trafic. 

Și ecologia este un subiect important pentru tinerii liberali arădeni, motiv pentru care acțiunile de protecție și curățare a spațiilor verzi au constituit o prioritate. Tinerii au adus culoare parcurilor din municipiu, vopsind băncile din spațiile de relaxare și amenajând locurile de joacă din parcuri.

Fantasticii rezolvă problemele din jur prin fapte. O echipă s-a mobilizat pentru a curăța locomotiva simbol a Aradului din fața celei mai moderne gări din România.

Ca o echipă adevărată, care muncește, dar se și distrează împreună, tinerii liberali arădeni au coordonat și acțiuni pe axa sportivă: 6 campionate de fotbal, plimbări cu bicicletele, dans, volei pe ștrand, plimbări în natură, spuma party. Aceștia au dăruit ștrandului mingi de volei, inscripționate cu sigla Partidului Național Liberal și însemnele Fantasticilor, pentru a încuraja vizitatorii ștrandului să facă mișcare.

Echipa TNL Arad a desfășurat acțiuni de strângere de semnături și de mobilizare la vot pentru cele două runde de alegeri din 2019, europarlamentare și prezidențiale. Una dintre cele mai importante acțiuni de mobilizare a avut loc pe platoul de fața Primăriei Arad, unde sute de tineri au format numele KLAUS. Pentru strângerile semnăturilor de susținere tinerii au folosit trotinete electrice, un mod neconvențional de a atrage atenția trecătorilor și de a încuraja mijloacele de transport nepoluante.

Fantasticii sunt acolo unde este nevoie de oameni implicați și puternici împreună. Aceștia au donat sânge centrului de transfuzii din Arad și au avut și o acțiune la Asociația Oaza, un centru de asistenţă şi sprijin pentru persoanele defavorizate. Împreună cu o echipă de stiliști, tinerii au vizitat copiii de la asociație, unde fiecare a primit o tunsoare așa cum și-a dorit.

TNL Arad are deja constituite 50 de organizații. În 2019 au avut loc mai multe rânduri de alegeri, atât pentru Biroul Județean, unde au fost prezenți și președintele Ludovic Orban și Rareș Bogdan, cât și în cadrul organizațiilor de tineret din județ. TNL Arad demonstrează de fiecare dată că sunt o forță, că sunt cu adevărat FANTASTICI!